WONINGONTRUIMING TIJDENS CORONA-TIJDEN

Van Paridon Ontruimingen is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Wij volgen de protocollen van het RIVM om onze werknemers en klanten te beschermen. Met de nodige extra maatregelen en gepaste voorzichtigheid blijven wij dus ‘gewoon’ aan het werk.

Dat betekent dat wij momenteel geen hand geven en afstand houden, daarnaast dragen we handschoenen, een mondkapje en beschermende kleding.

Conform de RIVM richtlijnen wordt er niet in teamverband gewerkt in zorginstellingen. Is de bewoner overleden aan Corona; dan zullen we alle spullen waar nodig desinfecteren en systematisch inpakken en deze naar een opslag brengen zodat u later in alle rust kan bepalen wat u wilt behouden en wat weg mag. Dat doen we in overleg, samen met u.

Wij ontruimen alle soorten woonruimten: huur- , koop- of aanleunwoningen, kamers in zorginstelling maar ook, tuinhuisjes, bergingen, zolders, tuinen enz.. Het praktische gedeelte kunnen wij voor u oplossen: spullen inpakken en versjouwen, tapijt of behang verwijderen, gaten in de muren vullen, verwijderen van vaste kasten of planken, gordijnen en -rails weghalen en ga zo maar door.

Van Paridon Ontruimingen gelooft niet in afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geven uw inboedel graag een tweede leven. Dat doen we op maat. Op basis van uw wensen, samen met u.

Werkwijze bij woningontruiming

Van Paridon Ontruimingen maakt met u een afspraak. Wij gaan vrijblijvend langs in het leeg te halen huis. Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op; d.w.z. dat alle losse zaken uit de woning verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd. Heeft u haast? kijk bij spoedontruiming.

Duurzame woningontruiming
Van Paridon Ontruimingen heeft jarenlange ervaring en heeft de juiste kanalen in recycle-land. Wij hebben goed contact met de kringlooporganisaties, goede doelen en met onze eigen No-Time-To-Waste-shop. Zo draagt elke ontruiming bij aan een duurzamer milieu. Goederen die kapot of niet meer bruikbaar zijn, worden op een duurzame manier verwerkt.

Waarom kiezen voor Van Paridon Ontruimingen?

  • Snel aan de slag met inachtneming van de actuele richtlijnen van het RIVM
  • Onze klanten geven ons een 9,3!
  • Familiebedrijf met jarenlange ervaring. Onderdeel van de Van Paridon Groep
  • Persoonlijke service op maat
  • We leveren woning en bedrijfsontruimingen  door heel Nederland
  • We leveren uw pand bezemschoon en ongestoffeerd op
  • We zorgen voor duurzame afvoer en hergebruiken zoveel mogelijk van de inboedel
  • We verzorgen kleine verhuizingen
  • Ook inzetbaar voor klein sloop- en/of demontagewerkzaamheden

Van Paridon Ontruimingen helpt u om de ruimte leeg te maken tijdens Corona-tijden!

Bel ons op 088-80 40 345.  Of vul hier het offerteformulier in.

Contact

Heb je vragen of hulp nodig? Geen probleem, we helpen je graag! Bel ons op werkdagen op 088-80 40 300 of mail naar info@vanparidongroep.nl