Over van Paridon Groep

Al 95 jaar een familiebedrijf

Duurzaam met afvalstromen en grondstoffen.

Wij zijn VPG
Wij geloven niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie.

Wij geloven in vooruitgang, een beweging naar voren. Sterker, wij zijn die beweging. Wij inspireren, informeren en activeren anderen om zich aan te sluiten bij deze beweging. Daarom werken we samen met innovatieve bedrijven, universiteiten en kenniscentra om een invulling te geven aan deze doelstellingen.

Al 95 jaar in beweging
Sinds de oprichting van het eerste transportbedrijf van Piet van Paridon in 1925 geloven we in vooruitgang. Een beweging naar voren waarin we onszelf telkens opnieuw uitvinden.

Het is tijd voor actie
Met de voeten in de modder, gezond verstand en oog voor kwaliteit dragen wij bij aan een toekomst waarin we allen willen en kunnen leven. En ja, we zijn daarin een klein radartje in een groter geheel. We zijn graag het vliegwiel die anderen aanzetten tot actie. Laten zien dat anders kan en moet.

Wij zijn een familie
Wij zijn een team van noeste arbeiders; chauffeurs, techneuten, adviseurs, visionairs, verkopers, afvalopruimers en vele anderen. We zijn een familie. Zoals iedere familie denken we aan, en om elkaar. We zijn eigenwijs, kundig, direct en duidelijk in onze visie en in ons handelen.

Samen maken we het verschil
Onze klanten zijn onze partners. Samen werken we aan innovatieve duurzame (dus slimme) oplossingen en producten. Er is namelijk geen tijd meer om te wachten. Er is actie nodig.

Learn more about Ekko’s unique features.

We make business better by delivering reliable digital solutions

 • 1
  Developing an effective strategy

  Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

 • 2
  Software development process

  Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

 • 3
  Automated testing and support

  Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Interested? Let's get in touch!

Ekko is a fully packed practical tool of premium built and design. Let your creativity loose and start building your website now.
Get started