Meet The Team 🤝| Martin Uiterlinde

Meet The Team 🤝|Martin Uiterlinde | Accountmanager

Martin is een echt mensen-mens en kan zich goed inleven. Deze mooie eigenschappen komen goed van pas bij zijn werkzaamheden. Op deze manier kan hij de klant goed ondersteunen vanaf het begin tot het einde van het proces.

Martin is verantwoordelijk voor de ontruimingen. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de ontruiming staat de klant in contact met Martin.

Het contact met de mensen geeft hem voldoening. Al heeft ontruimingen natuurlijk wel iets aparts. Het is bijna altijd met een trieste reden. Dat een persoon is overleden of naar een verpleeghuis moet of iets dergelijks. Daar ondersteunt Martin de familie in om te helpen om het pand leeg te halen waar ze vaak zelf tegen opzien.

Eén van zijn dankbaarste momenten was dat een klant een review had achtergelaten met daarin dat de samenwerking op een vriendschap begon te lijken. Dat zijn mooie woorden en daar haalt Martin voldoening uit om door te blijven gaan. Wil je in contact komen met Martin? Hij is bereikbaar via 088-80 40 300 of op 06-416 22 516

Contact
martin@vanparidongroep.nl
06-416 22 516

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact

Heb je vragen of hulp nodig? Geen probleem, we helpen je graag! Bel ons op werkdagen op 088-80 40 300 of mail naar info@vanparidongroep.nl