FESTIVAL, EVENEMENT OF BEURS? WIJ HOUDEN ELK FEESTJE DUURZAAM SCHOON EN OPGERUIMD!

Van Paridon Eventservices biedt een totaalpakket van diensten die terreinen in- of outdoor perfect schoonhouden met gedetailleerde hygiëne-aandacht voor afval, sanitair en logistiek. 1,5 meter afstand is onze regel.

Bij een festival of evenement is afval onvermijdelijk. Een goed afvalinzamelings-plan minimaliseert rondzwervend afval en beperkt overlast tijdens containerwissels voor het publiek. Het terrein, toiletten en tafels schoonhouden, spoelwerk in de keuken? Ook dat behoort tot onze dienstverlening. Van Paridon Eventservices hanteert maximale afvalscheiding

Ervaren in evenementenreiniging
Van Paridon heeft jarenlange ervaring in het opzetten en uitvoeren van afvalinzamelings-plannen tijdens festivals en (sport).evenementen. Van een kleinschalige braderie, tot een beurs of muziekfestival. Wij zorgen ervoor dat het terrein schoon is én blijft en dat het afvalplan naadloos aansluit op de wet- en regelgeving zoals voorgeschreven door de gemeente. In dit afvalplan houden we onder andere rekening met loopwegen, locatie van de catering en de materialen die gebruikt worden. Zo bepalen we wat voor inzamelingsmiddelen we op welke plek plaatsen: containers voor het publiek en perscontainers voor achter de schermen.

Met Van Paridon Eventservices richten we ons, volgens het totaal ontzorgconcept, op alles omtrent duurzame afvalinzameling op alle soorten evenementen.

Waarom kiezen voor Van Paridon Eventservices

  • Wij werken volledig Corona-proof volgens de huidige richtlijnen van het RIVM!
  • Verhuur van o.a. tenten, foodtenten, douches en toiletten
  • Duurzame afvalscheiding en afvoer tegen scherpe tarieven
  • Korte lijntjes en persoonlijke service. In overleg is er veel mogelijk, ook last-minute!
  • Serviceteams die het terrein schoonhouden
  • Flexibele ophaaltijden en persoonlijke service/advies

Altijd stand-by
De praktijk laat zich echter niet makkelijk in een draaiboek vangen. Daarom staat Van Paridon tijdens het evenement stand-by om op- of af te schakelen.
Heeft u interesse in onze dienstverlening op uw evenement of festival? Onze vertegenwoordiger Martin Uijterlinde komt vrijblijvend langs om samen met u te kijken naar het soort evenement en het te verwachten aantal bezoekers. Daarna adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden tot afvalscheiding en de soorten inzamelmiddelen die er nodig zijn. Zoals verschillende soorten rol- afzet- en perscontainers. Van Paridon Eventservices denkt met u mee!

Snel een afspraak? Neem direct contact met ons op en bel het algemene nummer. 088-8040 333. Of bel met Martin Uijterlinde: 06-4162 2516.

Klik hier voor het contactformulier