COVID-19 Update | van Paridon Groep

Binnen ons familiebedrijf is flexibiliteit één van de belangrijkste kernwaarden. We zijn elke dag bezig om de service en dienstverlening naar u zo flexibel en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus/COVID-19 neemt van Paridon Groep verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op de adviezen van het RIVM en de regering.

Via deze weg willen wij u graag op de hoogte brengen over het verloop van onze dienstverlening en wat u van ons mag en kán verwachten.

Bereikbaarheid

Wij faciliteren onze medewerkers om vanuit huis te kunnen werken. Mogelijk is de verwerkingstijd van onze administratieve processen iets langer dan u van ons gewend bent. We hopen hiervoor op uw begrip. Uiteraard blijven wij gewoon bereikbaar binnen de normale openingstijden.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Telefoon: 088-80 40 300

Mail: info@vanparidongroep.nl

Ook in deze tijd zijn we er voor u!

Eventservices

Door de huidige maatregelen vanuit het RIVM en de overheid wordt de evenementenbranche enorm geraakt. Alle evenementen zijn in heel Nederland afgelast. Dit betekent dat concerten, voorstellingen, beurzen en festivals de komende tijd geen doorgang vinden.

Wat kan van Paridon Eventservices voor u betekenen bij:

  • Annulering: Wij komen onze klanten tegemoet bij de annulering vaneen evenement. Neem gerust contact met ons op.
  • Verplaatsen: Moet uw evenement worden verplaatst of aangepast? Samen kijken we graag naar de vervolgmogelijkheden.

Mocht u, ondanks deze onzekere tijd, een event op de planning hebben staan of met de gedachten spelen voor een toekomstig evenement? Op vrijblijvende basis adviseren we u graag.

Ontruimingen

Alle woning- en bedrijfsontruimingen kunnen we in de huidige omstandigheden blijven uitvoeren. We nemen daarbij de volgende hygiënemaatregelen in acht:

– Onze mensen houden 1,5 meter afstand

– We gebruiken handschoenen, maskers, en waar nodig desinfecterende middelen

– Locaties met mogelijk besmettingsgevaar zullen worden vermeden

Waar mogelijk proberen we de opname van de werkzaamheden telefonisch en digitaal te doen. Stuurt u ons daarom voldoende foto’s met een beschrijving van de situatie.

Heeft u een pand dat moet worden ontruimd, hulp nodig met opruimen of een kleine verhuizing, dan zijn we u graag van dienst.

meer informatie

Overige dienstverlening

Door de gevolgen van het COVID-19 virus op de evenementenbrache zal ook ons rijdend materieel de komende tijd minder ingezet gaan worden. Dit geeft ons de mogelijkheid om creatief om te gaan met de middelen die we tot onze beschikking hebben.

Bedrijven die een tekort hebben aan transportmaterieel of medewerkers, helpen wij graag.

Denk hierbij aan:

  • Verhuur van Kraakperswagen met chauffeur en/of belader(s);
  • Verhuur van Containerwagen (evt. met aanhanger) met chauffeur;
  • Transport en koerierswerkzaamheden;
  • Bevoorraadden van winkels, huishoudens en/of (zorg)instellingen;
  • Schoonmaak- en opruimwerkzaamheden;
  • Sloop en/of demontagewerk;
  • Schilderwerkzaamheden;
  • Kleine verhuizingen.

Met inventiviteit, gezond verstand en oog voor kwaliteit zullen we blijven bijdragen aan een toekomst waarin we allen willen en kunnen leven. Daarin denken we als betrokken familiebedrijf graag met u mee. Zoals iedere familie denken we aan, en om elkaar. Zeker nu.

Kunnen wij daarom iets voor u betekenen, laat het ons weten!

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

Blijf veilig en let goed op elkaar!

Namens Team VPG

van Paridon Eventservices, van Paridon Ontruimingen & Snelontruiming.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact

Heb je vragen of hulp nodig? Geen probleem, we helpen je graag! Bel ons op werkdagen op 088-80 40 300 of mail naar info@vanparidongroep.nl